Evert Bakker

Evert Bakker is geboren op 21 februari 1991 en opgegroeid in Parrega, een dorp in Zuid-West Friesland, gelegen aan de trekvaart tussen Workum en Bolsward.

Na de lagere school wilde Evert hovenier worden volgde de MBO-opleiding voor hoveniers aan het AOC Terra in Meppel. De opleiding tot hovenier is een specialistische opleiding, waar je uiteindelijk alles moet weten over planten, bestrating, verlichting, vijvers….etc. Tijdens de opleiding heeft Evert natuurlijk stage gelopen en ook na de opleiding de nodige praktijkervaring bij verschillende hoveniersbedrijven opgedaan in het Hoveniersvak.

Maar na een paar jaar wilde Evert heel wat anders en wilde de wereld verkennen. Hij maakte een lange reis naar Australië, Nieuw Zeeland en Thailand, die uiteindelijk 14 maanden heeft geduurd. Voor een iets langere periode heeft Evert gewerkt op 2 grote boerderijen in Australië, maar vooral ook geproefd aan de vrijheid en weidsheid van het immense continent.

In april 2015 kwam Evert terug met een rugzak vol verhalen, ervaringen en indrukken van “zijn” avontuurlijke reis. De uitdaging en vrijheid die hij had beleefd, deed hem binnen enkele weken besluiten, zijn eigen hoveniersbedrijf te starten “Hoveniersbedrijf Evert Bakker”.

En zo ziet hij in elke klus een uitdaging en kunt u voor elke tuinwens bij Evert terecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën als het gaat om de inrichting van de tuin.

Maar het uitvoeren is een ander verhaal.

Een vakman als de hovenier is er om van ideeën werkelijkheid te maken.